About

                   Buna, sunt Oana!

                Sunt nascuta si crescuta in Romania. Toata viata am fost invatata sa cred in principiile ca trebuie sa termin o scoala buna, sa am un job bun, sa am o casa si o familie. Acum am o familie minunata, am terminat Facultatea de Medicina si Farmacie UMF,  jobul meu este unul foarte bun dar lipsea acea parte plina de creativitate si aventura pe care ne-o imaginam cu totii cand suntem copii. Asa am descoperit calatoriile. Si apoi mi-am dorit sa scriu despre ele.

           Calatoriile m-au introdus intr-o lume plina de oameni si culturi diferite. Mi-au deschis ochii si mi-au schimbat perspectiva, m-au invatat sa recunosc ca am gresit atunci cand am judecat culturile altor popoare fara ca eu sa le fi cunoscut. 

           In viata intotdeauna este loc de evolutie iar eu imi doresc sa evoluez cat pot de mult. Prin calatorii am fost capabila sa redefinesc ceea ce „normal” inseamna pentru mine. Nu am fost niciodata membra a culturii Amish sau  o femeie care incearca sa isi construiasca o cariera in India dar intalnind toate aceste culturi am realizat ca suntem o parte a unui intreg mult mai mare. Este o lume a tuturor, chiar daca nu intelegem sau nu suntem de acord intotdeauna cu toate acele lucruri. 

             Iubesc calatoriile si calatoresc cat de mult pot prin toata lumea. Calatoriile sunt „my guilty pleasure”, felul in care eu imi incarc bateriile si cel mai rabdator profesor al meu. 

            Acesta este inceputul unei frumoase aventuri. Aici gasesti ultimele postari, sper sa gasesti inspiratia unei viitoare calatorii sau sfaturi practice pentru calatoriile deja planificate.

                  Happy travels!

                     Oana