turks and caicos from airplane

Turks And Caicos Si Plaja Numarul Unu In Lumeā€¦

Comments 2
Turks and Caicos este un teritoriu Britanic aflat in marea Caraibilor. Turks and Caicos este si locul unde se afla cea mi frumoasa plaja din lume.

Corfu sau Kerkyra, insula greceasca cu vibe italian

0 Comment
          Despre Corfu s-au scris sute de pagini. Este preferata de romani pentru ca se ajunge relativ usor cu masina sau un drum scurt cu avionul.
halkidiki

Grecia 2020 – Halkidiki

0 Comment
O vacanta in Grecia pare cea mai buna destinatie in care putem ajunge in 2020. In contextul actual, Grecia este una din cele mai bune optiuni.
taj mahal reflectie in apa

Taj Mahal, ghid de fotografie

Comments 2
Taj Mahal este probabil cea mai fotografiata cladire din India. In topul fotografilor din intreaga lume se afla si magnificul Taj Mahal.
Cupole de Moschee in Delhi

Delhi – itinerariul pentru 5 zile

0 Comment
In Delhi am avut 5 zile in care am cautat itinerariul perfect astfel incat sa inteleg cat mai mult din cultura Indiei desi mi-as fi dorit mai mult timp.
Trusa de prim ajutor in calatorii

Trusa de prim ajutor in vacanta!

0 Comment
Am alcatuit o trusa de prim ajutor pe care o iau cu mine in vacanta si care poate fi utilizata ca sursa de inspiratie. Este o trusa de prim ajutor
sawgrass mills miami outlet

Top 5 outlet-uri cu reduceri in America

0 Comment
Pentru ca in calatorii una din activitati o reprezinta cumparaturile am reusit sa fac un top a celor mai bune 5 outlet-uri cu reduceri mari in America
Amish copii cu ponei cadou

Comunitatea Amish din Lancaster

0 Comment
Comunitatea Amish din Lancaster, este cunoscut ca fiind casa celei mai mari polulatii Amishdin America ce intriga prin modului de viata

Washington DC

0 Comment
Mi-am dorit sa vizitez Washington DC dintotdeauna.
turks and caicos Grace bay beach

Top Plaje Turks and Caicos

0 Comment
In Caraibe, in Turks and Caicos se afla printre cele mai frumoase plaje din lume. Grace Bay Beach este cu siguranta una dintre ele.